Handelsbetingelser

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og

Ho Ferie og Aktivitetscenter v/Lis Holmberg Bjerrum
Hovej 4
6857 Blåvand
Tlf. nr.: 75 27 87 88
Mail: info@ho-ferie.dk
Cvr.: 29 34 45 66

 

Bestilling

Alle priser på websitet er i danske kroner og angives inklusiv moms, afgifter, told m.m.

Når du har indgået en aftale med os, opbevarer vi ordreoplysningerne. Du kan se dine ordreoplysninger på skærmen samt på den ordrebekræftelse, der bliver sendt til din e-mail adresse. Det er ikke muligt at tilgå ordrebekræftelsen efterfølgende via vores website.

Som køber er det dit ansvar at tjekke om ordren er i overensstemmelse med det, du bestilte. Ellers skal du rette henvendelse til Ho Ferie- og Aktivitetscenter pr. telefon/mail.

Forudbetaling
Ved visse typer af reservationer kan der kræves forudbetaling. Dette vil fremgå af bookingsystemet når du reserverer. Efter betalingen vil du modtage en mail bekræftelse på din reservation.

Betaling

Vi accepterer Visa, Visa electron, MasterCard og Maestro. Vi anvender en betalings-gateway fra ePay. Alle kortdata og kommunikation er krypteret, hverken Ho Ferie- og Aktivitetscenter eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for ordren trækkes først, når det sendes fra Ho Ferie og Aktivitetscenter. Der kan aldrig trækkes et større beløb på dit kreditkort, end det, som du har godkendt ved købet.

 

Hvad kan gavekortet bruges til?
Print-selv-gavekort: Gavekortet kan bruges til Ho Ferie og Aktivitetscenters restaurant og aktiviteter. Der gøres opmærksom på, at gavekortet ikke kan ombyttes til kontanter. Gavekortets gyldighed, med mindre andet fremgår af aftalen mellem køber og sælger er gavekortet gyldigt i 3 år fra købsdatoen.

 

Leveringsbetingelser

Alle gavekort sendes som udgangspunkt elektronisk, som en vedhæftet fil i en mail, til den mailadresse du har oplyst i forbindelse med købet. Hvis man ønsker gavekortet i fysisk form kan det afhentes hos Ho Ferie og Aktivitetscenter Så snart købet er gennemført vil du modtage en e-mail med ordrebekræftelse samt vedhæftet gavekort. Hvis ikke gavekortet/gavebeviset er leveret, skal de kontakte Ho Ferie- og Aktivitetscenter pr. telefon/mail. Husk at tjekke din mail for ”uønsket post”. Det er købers ansvar at printe sit gavekort, og medbringe den ved indløsning. Vi modtager kun gavekort, der er printet ud.
Produkter der fremsendes levere indenfor 2-5 hverdage med valgte speditør.

 

Fortrydelsesret

Forbrugeraftaleloven §18 stk. 2, undtaget af fortrydelsesretten: Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret. Ved fysiske leveret produkt er der 14 dages fortrydelsesret j.f. købeloven. For at benytte sin fortrydelsesret skal man kontakte Ho Ferie- og Aktivitetscenter på mail info@ho-ferie.dk og retunere produktet til vores adresse:
Ho Ferie- og Aktivitetscenter
Hovej 4
6857 Blåvand

 

Reklamation

Købelovens mangelregler kan finde anvendelse på varekøb. Hvis du ikke er tilfreds med tjenesteydelsen kan du kontakte os på info@ho-ferie.dk eller på telefonnr.: 75 27 87 88. Som udgangspunkt har du ikke 2 års reklamationsret, da det er en tjenesteydelse. Derfor bedes du med det samme kontakte os, hvis du oplever problemer med dit gavebevis. Du har ret til at få udbedret eventuelle mangler ved tjenesteydelsen, som kan tillægges ydelsens beskaffenhed, med mindre der er tale om egne omstændigheder, eller andre ydre omstændigheder, som vi efter dansk ret ikke kan blive gjort ansvarlige for.

 

Persondatapolitik

De data, som Ho Ferie og Aktivitetscenter registrerer, er reguleret af 'Lov om behandling af personoplysninger. Dataansvarlig er Ho Ferie og Aktivitetscenter. Datatilsynet fører tilsyn med enhver behandling, der omfattes af loven.  Du kan finde loven i sin helhed og læse om datatilsynet på: www.datatilsynet.dk. For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.  Oplysninger afgivet til Ho Ferie og Aktivitetscenter videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Ho Ferie og Aktivitetscenter har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Ho Ferie og Aktivitetscenter via e-mail info@ho-ferie.dk

Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Ho Ferie og Aktivitetscenter på 75 27 87 88 (mandag-fredag) eller info@ho-feire.dk. Hvis det ikke lykkedes os at indgå en aftale, kan du rette henvendelse til relevante nævn, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 +45 7527 8788

bunden_blå_streg.png

Ho Ferie og aktivitetscenter
Hovej 4
6857 Blåvand
Email: info@ho-ferie.dk

CVR nr.: 29344566
Find os på Facebook
Tilmeld dig ho-klub.dk

Køkkenets åbningstider
Torsdag
Fredag & lørdag
Kl. 17.30 - 20.00
Kl. 17.30 - 20.30
Receptionens åbningstider
Mandag - onsdag
Torsdag - lørdag
Søndag
Kl. 9.00 - 16.00
Kl. 9.00 - 21.00
Kl. 9.00 - 14.00

Badelandets åbningstider
Mandag - onsdag
Torsdag - lørdag
Søndag
Kl. 10.00 - 16.00
Kl. 10.00 - 20.00
Kl. 10.00 - 14.00

Smiley Rapport